Welkom

Welkom op de pagina van Maarten Goetstouwers!

Als Deurnenaar en Antwerpenaar weet ik hoe belangrijk het is om over goede informatie te beschikken over stad en district. Deze pagina tracht u daarin tegemoet te komen. Deze pagina staat echter nog maar net online. Op het ogenblik staat er dus maar weinig op. Maar voor een raadslid is het evenzeer belangrijk om te weten wat er leeft onder de bevolking. Daarom sta ik u graag te woord om uw grieven, ideeën, vragen en dergelijke meer zo goed en zo kwaad mogelijk te beantwoorden. Mail hiervoor naar maarten.goetstouwers@n-va.be. De contact-pagina is nog niet online wegens technische problemen.

Vergeet zeker niet de pagina van de verkiezingen te raadplegen. Online tot 25/5!

update 13/05/2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s